Bananarama #6 Kvalborg – 04-Släpp

PÅ KVALBORG ÄR DET ÄNTLIGEN DAGS FÖR 04-SLÄPP PÅ GÖTEBORGS IGEN!

Söndagen den 29. april, efter Kalasgasquen, kör vi alla Uppsalabors älsklingsklubb. B A N A N A R A M A Kvalborgspecial – det är inte bara en våt dröm för alla 80- och 90- älskare, utan även alla dedikerade indiekids. Två dansgolv, sex dj’s, sju timmar, all you can dance!

Indiekungen tar över Stora golvet kl. 01.30. På Lilla golvet kör vi Parental Avcisory som vanligt med Hip Hop och RnB. Vi lirar hits hela natten, blandar nytt och gammalt så alla kan känna sig hemma. Missa inte årets fest på Göteborgs nation ♥

Biljettförsäljning sker på nationen från tisdag 3 april under expeditionstid (tis-fre 11-13, tors även 14-17).
Förköp: 100 SEK
På plats: 120 SEK

………………………………………………………………………………….

▼ DANIEL ÖHRN ▼
Det är lättare att räkna upp de dansgolv som Daniel Öhrn inte spelat på än alla de han fyllt. Redan innan klubben Ace blev en indieinstitution i Stockholms klubbvärld var han aktiv med Pondus och Visage, och parallellt med Ace har hans rödhåriga frilla synts inte bara på systerklubben Ess på F12 och Marie Laveau, utan också Fight Club, Spy Bar, Stash, och otaliga engångsfester. Ni hör själva. Vem har bidragit mer till ett levande och hångel-vänligt klubbstockholm än Daniel Öhrn? De är nog lika få som de dansgolv han inte spelat på.

▼ KATLA ▼
Denna Isländska dj har lirat på varenda sevärd klubb i Reykjavik, Culture Box i Köpenhamn, Moroder i Madrid och Sonar Festival. Hon är resident dj på Kaffibarinn och kan lira alla genrer. Om denna legend inte levererar perfekt teknik får ni pengarna tillbaka!

▼ IVANOVICH ▼
En av Uppsala Jungles och Omnias arrangörer – Ivanovich är ett proffs som ingen annan. Denna utsökta dj/vdj har lirat skivor i 20 år och inte gjort ett enda misstag på scenen. Under Kvalborg på BANANARAMA kommer han även visa upp sina vdj skills så var beredda på en visuell upplevelse som ingen annan.

▼ LUCCI ▼
Är en av Uppsalas egna born and bread favoriter. Hon har bland annat lirat på Uppsala Jungle, Interpool och Kulturernas Karneval. Nu är hon tillbaka på Göteborgs för att leverera Hip Hop på Lilla golvet. Se till att komma tidigt, ni vill inte missa denna juvel!

▼ $UBLIM ▼
Hon har lirat på alla BANANARAMA för att vi ÄLSKAR henne! Tills nu har hon kört hits på stora golvet men vi är stolta över att kunna meddela att hon på Kvalborg 2018 för första gången på BANANARAMA lirar det hon lever för; Hip Hop och RnB. Vi är såå peppade, det borde ni också vara!!

▼ hyacyn ▼
Vi känner honom som hyacyn, ni känner honom som Jonathan. Uppsalabaserad producent, dj, m.m. På Kvalborg kör han sitt solo projekt, hyacyn, live för första gången någonsin. Vi vet inte exakt hur det kommer låta, men vi vet att det kommer va fett!

Boka hotell

Incheckning

Utcheckning

Lead Partners

Projekt

Jag är Student Icke student