Champagnegalopp Stockholms nation

Här smäller det ordentligt, inte bara av alla korkar som avfyras från skumpaflaskor, utan också från de massiva högtalarna vi riggar upp på gården. Champagnegaloppen på Stockholms nation är inte bara känt i Uppsala som den absolut bästa – utan i hela studentsverige! Undrar du varför, så får du helt enkelt pallra dig hit 14.00 och under två intensiva timmar njuta av bland det bästa Stockholms nation har att erbjuda.

För champagnegaloppen krävs vissa specifika förberedelser. Först och främst se till att klä dig rätt. Det finns stor risk för att bli blöt då champagnegalopp till stor del innebär att man sprutar skumpa på varandra. Se därför till att klä dig därefter. Oömma kläder och skor är något av ett måste. Att ha mobil och plånbok i en plastpåse är också något vi starkt rekommenderar.

Det är även viktigt att ta med kontanter, nationskort och legitimation, så du är väl förberedd i kön. Det är enbart kontanter som gäller under dagen. Insläppet kostar 200 kr. Att ladda upp med ett gäng hundralappar i plånboken underlättar alltså avsevärt din galoppupplevelse, annars kommer vi att ha en bankomat inne på nationen.

Det finns ingen bevakad garderob under galoppen, så ett hett tips är att samla dina tillhörigheter i en påse i fickorna eller ta med en mindre väska.

Du måste ha giltig legitimation och nationskort att visa upp för att få komma in. Studerar du vid en annan ort än Uppsala måste du ordna ett speciellt gästleg endast för Valborg, dessa köper du hos Kuratorskonventet, för öppettider se www.kuratorskonventet.se. Observera att Stockholms nation inte säljer gästleg för Valborgsdagarna.

Pris: 200 kr
Tid: 14.00-17.00
Klädsel: Oömma kläder

Boka hotell

Incheckning

Utcheckning

Lead Partners
Projekt

Jag är Student Icke student