Förfestikvalborg – Hus och Gårdsfest Östgöta nation

Drömmer du dig bort till sommarens festivaler, längtar du efter att slå upp ditt tält, dra på dig dina stövlar, äta snabbmat och knäcka en öl. Vi kanske inte kan ge dig en tältplats, men vi kan ge dig ungefär samma upplevelse.

På kvalborg öppnar Östgöta nation sin bakgård för er som vill hänga på ett campingområde, förfesten eller lounge-delen av festivalområdet. Det blir det du gör det till. Från och med 15 kommer husets mellanvåning och en stor uteservering på baksidan öppna upp för den peppigaste festen, härligaste stämningen, och en dag packad med aktiviteter. Det kommer finnas tillgång till pingis, kortlekar och beer pong-kit! På den stora bakgården kommer du tillsammans med dina vänner kunna lyssna till bra musik, köra en beer pong-match, heja fram de som deltar i beer pongturneringen eller bara njuta av solen som vi alla hoppas på gör oss sällskap. Inne i huset kommer förfest-pulsen maxas – spexiga barer och musik som får festhumöret på topp!

Känner du dig extra tävlingssugen?
Ingen fara under dagen/kvällen kommer en beer pong-turnering anordnas på baksidan. Anmälning för beer pong turneringen kommer annonseras i april! Utöver det kan även en hel del andra överraskningar utlovas så stay tuned! Med andra ord kommer april vara en månad fylld av spännande överraskningar och härlig pepp inför årets utan tvekan bästa helg!

• 15-21
• Gratis inträde
• Nationskort kräv

Boka hotell

Incheckning

Utcheckning

Lead Partners
Projekt

Jag är Student Icke student