Kvalborgsklubb: Livemusikklubb

Kalmar bjuder på klubb på Kvalborg! Vi har dammat av trumpinnarna och stämt gitarrerna, på nedervåningen kommer det bjudas på liveframträdande av bland annat Uppsalabandet Rhymes. På övervåningen kommer det vara fullt ös från våra DJ:s hela kvällen! Vi har öppet mellan 20-01.

Tid: 20-01
Pris: 80 kr för kalmariter/120 kr för andra nationsmedlemmar
Förköp: Den 10 april på 2Q kontor 12-13. Garantera din plats på årets klubb och gå före i kön fram till klockan 23.00.

—- Rhymes —
Som Chuck Berry på koks. Howlin’ Pelle på uppåttjack. Efter spelningen kommer frågan: vad går ni på? Rhymes bildades i Uppsala i januari 2016 och drogen heter musik. Musik som river murarna mellan publik och band, musik som blir till blind energi som tar över allt i rummet och i ditt huvud. Efter sista tonerna av premiärspelningen fortsatte publiken att sjunga. Och oavsett vad som varit och vad som komma skall så finns det bara ett nu. Fyll det med energin från fyra människor som spelar primitivt och obevekligt. Som gnista på gas.

—Kilimanjaro—
Indie-oktetten som kallar sig själva ”sveriges enda äkta band”. 100% real musik med blås, syntar, gitarrattacker, super tasty grooves och såklart texter på svenska. Tidigare spelningar i Uppsala har resulterat i några av bandets mest minnesvärda och denna gång kommer absolut inte vara ett undantag. Kilimanjaro + Uppsala = Sant ❤

Spotify link: https://open.spotify.com/artist/5vUD6AsFWm04qjVGJUohI8

—Skenet Bedrar—
Ett rabattrock-band från Malmö
Aningen tightare än lössnö
Skamligt och paj
Saxar från Blue Hawaii
Bättre än Boplats Syds bostadskö

Deras debutsingeln ”Bättre än” släpptes i juni 2017 på Kollektivet Records och nästa släpp är planerat till i maj detta år!

Spotify: https://open.spotify.com/track/2W18xDw1ru35AeDfMHhiO1

Fler band och DJ:s släpps inom kort!

Boka hotell

Incheckning

Utcheckning

Lead Partners

Projekt

Jag är Student Icke student