Skvalborg på Värmlands Värmlands nation

Årets bästa helg är snart här och på Värmlands kommer det självklart ställas till med ordentlig fest!

På tre dagar ordnar vi hela fem fester för eran, studenternas, skull. Den varmaste av nationer kommer således stå öppen i många timmar under valborgshelgen. Både Skvalborg samt Kvalborg kommer det vara rejäla dagsfester i våran underbara trädgård! En stor scen kommer vara uppställd utrustad med ljud, ljus, rök och pyroteknik och självklart kommer en DJ som kan få hela trädgården att gunga finnas på plats! Utöver detta kommer det finnas god mat, fantastiska drinkar och en genomsyrande härlig stämning, hela dagarna långa!

Men tro inte att det är slut på det roliga där! Självfallet kommer hela Värmlands även vara öppet på kvällarna under dessa dagar också! Givetvis kommer vi även ha öppet ända till 04:00 på Valborgsmässoafton, precis som vanligt och precis lika populärt! Alla tre kvällar kommer det finnas tre rykande heta dansgolv med fantastiska DJ:s!

Även på kvällarna kommer trädgården vara öppen med en fantastisk DJ som levererar grym musik och en massa sköna ljud- och ljuseffekter. Bar och mat kommer finnas utomhus till ert förfogande när ni behöver ta en paus från det otroliga dansgolvet ute.

Varmt välkomna för den härligaste festen i Uppsala under valborgshelgen!

 

Skvalborg (28/4): 12:00-16:00, samt 20:00-01:00.

Kvalborg (29/4): 12:00-16:00, samt 20:00-02:00.

Valborg (30/4): 20:00-04:00.

Boka hotell

Incheckning

Utcheckning

Lead Partners
Projekt

Jag är Student Icke student