Smålandsfestivalen 2018 – Lawn party

För att fira att vår gård inte längre är en byggarbetsplats utan festivalredo bjuder vi nu in till en solgassande dagsfest utan dess like! Det kommer finnas fantastiska drinkar och god mat. Senare under kvällen kommer det bjudas på klubb med live-band och flera dansgolv. Räkna med en grym kväll och megaröj!

✿ Nationskort krävs
✿ Inträde 13:00-21:00 50 kr
✿ Inträde 21:00-02:00 100 kr
✿ Garderob ingår
✿ Gratis inträde för Smålänningar
✿ Band och DJs:

✿✿ Audeo ✿✿
Audeo är känd för sin råa passion för progressiv house, men med en strävan efter att ständigt lära sig nya tekniker är hon utmärkande i sitt sätt att smälta samman och leverera en variation av musik från olika genrer. Detta för att göra sig ett namn inom housescenen samt kunna underhålla en bredare publik. Målet är att förmedla en dansglädje som ska kännas i hela kroppen.

✿✿ Hökartorget ✿✿
Över en miljon streams på Spotify, flera hyllade livespelningar i bagaget och en fanskara som bara växer. Hökartorget levererar skramlig, innerlig och framförallt peppig pop på svenska. Med låtar som ADHD-skalle, Även En Idiot, Hjärtat Säger och Bli Kvar har bandet skapat flera indie-anthems att bära med sig nära hjärtat både i de allra gladaste stunderna och när det blåser lite kallare. Bandet har spelat förband till Veronica Maggio och bob hund. Och det är där någonstans emellan man hittar Hökartorget, det är liksom både poppigt och punkigt.
Live är bandet ”som en vitamininjektion” eller helt enkelt bara ”svinbra”, enligt recensenterna. Missa inte chansen att åka med på Hökartorgets berg-och dalbana genom känsloregistret!

✿✿ KITTLAR DÖDSSKÖNT I KLITTAN ✿✿
Kittlar dödsskönt i klittan är Uppsalas ocreddigaste dj:s som ger er den festligaste av festmusik! Malin och Veronika ger er b-rudar och tjejkultur. Pop, skämsmusik och Britney tas på största allvar under kvällen!

Boka hotell

Incheckning

Utcheckning

Lead Partners

Projekt

Jag är Student Icke student