Smålandsfestivalen 2018 – STORPUB MED STORQUIZ & KLUBB

På Kvalborg bjuder Smålands in till en grandios storpub där kvällen inleds med härligt käk och ett magiskt storquiz med tema Harry Potter. Senare under kvällen kommer två dansgolv att öppnas och ett tillsvidare hemligt live-band äntrar scenen. Räkna med sköna beats och dans in på småtimmarna.

Quiz:
☀ ANMÄLNINGSREGLER – Harry Potter Quiz
☀ Lagen får bestå av max 6 personer
☀ Anmälan görs till Smalandsfestivalen18@gmail.com.
☀ Skriv med era för- och efternamn samt ert lagnamn.
☀ Nationskort krävs
☀ Anmälan till quizet öppnar 00:00 torsdagen den 12/4 (vilket betyder midnatt onsdag).
☀ Anmälan stänger kl 15:00 den 26/4 eller när de bokningsbara platserna tar slut.
☀ Dörrarna öppnas 18:00 och quizet börjar redan 19:00, ifall lag inte har dykt upp innan 18:30 så kommer ni förlora er bokning. ☀ Eftersom det är under Smålandsfestivalen och det är 02-klubb med liveband efteråt kommer det vara entré på 50kr mellan 18:00-21:00.

Psst! Det kommer finnas 50st obokningsbara platser, så ifall ni inte får ett bord kan ni alltid se till att vara tidigt på plats för att få chansen till ett av de obokningsbara platserna!

Klubb:
☀ Nationskort krävs
☀ Inträde 18:00-21:00 50kr
☀ Inträde 21:00-02:00 100kr
☀ Garderob ingår
☀ Gratis inträde för Smålänningar
☀ Band och DJs:

✿✿ Klangverwalter ✿✿
Klangverwalter – alias Sascha – kommer ursprungligen från Berlin där han började lira skivor under 90-talet. Sedan dess har han spelat på ett stort antal klubbar i Tyskland, Spanien och Frankrike. Han är specialist för Electro Swing och Breakbeats men han har aldrig glömt sina rötter som han har i Rock- och Pop genren – speciellt i 80- och 90-talet.

✿✿ $UŠH ✿✿
SUSH sprider sina tunes på olika klubbar mellan sthlm och u-a. En hittar henne oftast på WILDE! i ren technoanda men spelar även hiphop/RnB emellanåt. I somras levererade hon under PRIDE i sthlm och i höstas släppte hon sin första singel ”Hung Up”. Under Kvalborg har hon lovat oss det hetaste inom hiphop/RnB, it’s femme, it’s klaun, it’s fab.

✿✿ Shitbaby Mammals ✿✿
Nobody puts Shitbaby in the corner! Med det sagt, föreställ dig att Baby City Rollers möter energin från MC5, frenetiska discobeats och obskyra gitarrer. Vad får du? Du får Shitbaby Mammals. Joakim Ejdeholms och Erik Anderssons gudlösa kärleksbarn. I september 2015 gjorde bandet sitt första live-framträdande som förband till kultbandet bob hund. Sedan dess har åkt Sverige runt och gett publiken just vad de behöver: en riktigt energisk live show utan dravel. Shitbaby Mammals har en sällsynt förmåga att förvandla tisdagar till lördagar och de kommer garanterat att göra din lokala scen (eller stereo) till ett disco-rock mayhem.

Boka hotell

Incheckning

Utcheckning

Lead Partners

Projekt

Jag är Student Icke student