Uppsalas Studentorkestrar Uppträder Orkesterkonventet

Orkesterkonventet kan med glädje och stolthet presentera att följande av Uppsalas studentorkestrar kommer att göra framträdanden under Valborg!

Mer info nedan!

 

Teknophonorkestern Tupplurarna

Spelar på: Forsränningens mållinje, stadsträdgården

Tid: 30 apr, kl 10:00 – 12:00

Info: Teknophonorkestern Tupplurarna spelar svängig storbandsjazz som är lätt att skaka loss till. På valborg, klädd i hemmasydda gulbruna manchesterkavajer, uppträder bandet traditionsenligt vid Forsränningens målområde med sin ikoniska Tupplursmaskot i fören. Kom och lyssna till himmelska noter eller väck liv i dina dansmuskler. Välkommen! Dubbelt nöje då blöta forsrännare kan skådas kravla sig upp ur vattnet.

Glasblåsarna

Spelar på: Smålands nations innergård. Alla åldrar välkomna, inget nationskort krävs.

Tid: 30 apr, kl 12:00-12:30

Info: Traditionell sista april-spelning med Smålands nations glasblåsarlag. Förbered er på en dos schlager, pop och partystämning. Missa inte 55-årsjubileumet av vår största hit: Södertälje!

ab Kruthornen och Letta Gardet

Spelar på: Restaurangen Le Parcs uteservering. Gratis, men det finns möjlighet att köpa mat och dryck av Le Parc.

Tid: 1 maj, kl 13:00-15:00

Info: En blandning av pop och swing-musik i brassformat. Med vår musik och dans vill vi skapa glädje och pepp hos publiken.
Vi är en orkester som vill bjuda på en bra show genom väl genomarbetad musik och koreografi. En bra för show för oss innebär tajt musik och snygga moves och framför allt glädje som smittar av sig på publiken.

Wijkmanska Blecket

Spelar på: Carolina Redivivas trappa

Tid: 30 apr, kl 13:30-14:30

Info: Studentorkestern Wijkmanska Blecket från Uplands nation spelar, sjunger och framljuder på andra entusiastiska vis musikstycken av varierande slag och karaktär för att underhålla de ansamlande Uppsalaborna inför den traditionella mösspåtagningen. Bleckets framträdande på Carolinatrappan är något av en tradition i sig, som närmar sig sitt 20:e raka år!

Östgöta Nationskapell

Spelar på: Östgöta nations champagnegalopp

Tid: 30 apr, kl 15:00-17:00

Info: Östgöta Nationskapell, aka Uppsalas funkigaste liveband, aka Kapellet, spelar i vanlig ordning på ÖGs champagnegalopp. Missa inte årets fetaste och blötaste spelning när vi fyller ÖGs bakgård med det bästa genren RÖJ har att erbjuda!

Svenska Showorkestern Phontrattarne

Spelar på: Norrlands Nations trappa. Publiken står på gatan, fritt att komma och gå som man behagar!

Tid: 30 apr, kl 15:03-15:33

Info: Under ca en halvtimme kommer ljuva toner av storbandsjazz ljuda ut över Fyrisån från Norrlands Nation. Svenska Showorkestern står kl. 15:03 redo på Norrlands trappa, precis som vi gjort i flera decennier. Kom förbi på gatan, dansa, lyssna eller bara njut i det underbara valborgsvädret!

Hornboskapen

Spelar på: Trädgården utanför Snerikes bibliotek.

Tid: 30 apr, kl 15.20-15.50

Info: Traditionell valborgsspelning med Hornboskapen. Kom dit och njut!

Attraktionsorkestern

Spelar på: Uppsala slott. Biljett behövs för att komma in på släppet.

Tid: 30 apr, kl 22:00-02:00

Info: Attra avslutar Valborg och Allmänna Sångens valborgsbal med ett släpp som bjuder på allt från dansvänlig vals, klassisk jazz till rivig disco. Så kom och dansa bort valborgs sista timmar. För vad är väl en bal på slottet utan Attra?

Boka hotell

Incheckning

Utcheckning

Lead Partners
Projekt

Jag är Student Icke student