Jobba på Valborg

Vill ni tjäna en extra slant till er förening, då har ni ett perfekt tillfälle att göra det under Valborgshelgen (lördag och söndag 29-30/4).

Valborg är ett projekt som Destination Uppsala projektleder. I projektet samarbetar flera aktörer för att Valborg ska vara tryggt, snyggt och säkert för alla Valborgsfirare.

Valborg är en stor händelse i Uppsala där det är mycket folk i rörelse i centrum och i parker. Vi söker nu föreningar som vill arbeta under Valborg och på så sätt tjäna en extra slant till verksamheten.

Vi behöver framför allt hjälp med bemanning av vägavstängningar som är i de centrala delarna av Uppsala, under Kvalborg (lördag 29 april) till kl. 08.00 den 1 maj (måndag).

Ersättningen är 135 kronor i timmen, per placering och arbetsuppgift.

Vi har några kriterier som måste uppfyllas av er förening, och det är:

-Alla som hjälper oss måste vara över 18 år
-Alla som arbetar bör behärska svenska väl
-Föreningen måste kunna fakturera
-Vi behöver en kontaktperson som ansvarar för sin grupp
-Det är obligatoriskt att den ansvarige ska gå på en utbildning/förmöte som vi anordnar
-Den ansvarige i varje grupp måste förmedla ut informationen om vad som gäller under Valborg, samt se till att alla har läst informationen från oss.

Är ni intresserade?

Skicka er intresseanmälan till e-post valborg@destinationuppsala.se.

Tipsa oss gärna

Om ni vet några föreningar som kan vara intresserade får ni gärna tipsa oss eller be dem att anmäla sitt intresse genom att höra av sig till mig för att få mer information om arbetsuppgifterna.

Frågor?

Kontakta oss via e-post valborg@destinationuppsala.se.