Tirolborg Västgöta nation

Längtan är över! Tiroler abend är här igen, fast på Skvalborg – TIROLBORG!

Förra året var en riktig pangsucce och vi slog nya rekord på alla fronter för Västgöta Nation! I år satsar vi ÄNNU större. Mer bratwurst, surare sauerkraut och dubbelt så många barer!

Tiroler Abend, en hejdundrande fest i oktoberfestanda med sejdlar, dans, bratwursts och allsångsvänlig livemusik har funnits på Västgöta nation i flera decennier. Köerna har varit långa och nationshuset har snabbt fyllts av människor. Tiroler Abend är något som alla i Uppsala någon gång vill uppleva. 2016 var det därför dags att flytta festen utomhus och till Valborgshelgen! TIROLBORG är något riktigt extra, det är stort och röjigt, men samtidigt välkomnande och mysigt. Under Tirolborg förvandlas Västgöta nations innegård för en dag till en biergarten med långbord, ompa-ompa musik, lederhosen och mycket mer!

TIROLBORG är höjdpunkten och något verkligen speciellt under Valborgs-helgen. Kom till VG och fira in våren med vårt liveband CAFÈ INNSBRUCK, ta på dig din Tyrolerhatt eller dina lederhosen och gör dig redo för en DAGSFEST unik i sitt slag.

————————CAFÈ INNSBRUCK————————

Västgöta nations egna ompa-ompa-orkester Café Innsbruck spelar som vanligt skrålvänlig musik med folkkära hits såsom Ein Student aus Uppsala, Rosamunde, Tyrolerhatten och Moskau! Det kan inte bli bättre än såhär!

Spelschema:
Café Innsbruck drar igång och spelar första gången strax efter klockan tre, och sen igen flera gånger under dagen. Precis som de brukar!

—————————————————————————

Information i korthet:
Plats: Västgöta nation
Tid: 28 april, 14:00-22:00
Pris: Förköp: 150 kr. I dörren 200 kr/ 150 kr (icke-medlemmar/medlemmar)
Förköpsbiljetter bryter kön tills kl 16.
Nationskort krävs.

Klädkod: Allt som passar en oktoberfest, lederhosen, dirndl, något tyskt.

Sista förköpstillfället är på torsdag den 23e april kl 18 i pub Djäknen, missa inte det!

Boka hotell

Incheckning

Utcheckning

Lead Partners
Projekt

Jag är Student Icke student