Tillbaka till startsidan

Champagnegalopp på Snerikes


30 Apr - 30 Apr

12:00-17:00

På självaste Valborg kan vi meddela att champagnegaloppen på Snerikes äntligen är tillbaka! Sista april levererar vi bubbel i mängder, DJ:s, livemusik, uppträdande och en stämning ni aldrig upplevt tidigare! Vill du uppleva den bästa av champagnegalopp är Snerikes ”the place to be”! Det här kommer att bli en dag du sent kommer glömma.

Tider: 12:00-17:00

Biljettsläppet kommer pågå i tre dagar och från 12:00 till 16:00 i kontorshuset Brundisium framför Snerikes Rosa slott alla tre dagar. Det kommer dras en kö längs med S:t Larsgatan för de som vill köpa biljetter. Det kommer att gå att köpa max tre band per person och vid köpet behöver du visa bild på legitimation och nationskort för personerna. Gäster från andra lärosäten behöver inte ha Valborgsgästkort vid köpet, men kommer behöva visa upp giltigt Valborgsgästkort eller nationskort i entrén för att få komma in.

 

5/4 – Biljettsläpp för medlemmar vid Södermanlands-Nerikes nation eller Smålands nation och gäller endast festivalband.

6/4 – Biljettsläpp både för studenter i Uppsala och vid andra universitet och högskolor och gäller festivalband.

7/4 – Biljettsläpp både för studenter i Uppsala och vid andra universitet och högskolor. Denna dag kommer det gå att köpa både festivalband och endagsbiljetter för Skvalborg, Kvalborg och champagnegaloppen på Valborg.

 

Priser:

Festivalband – 850 kr

Endagsbiljett Skvalborg – 380 kr

Endagsbiljett Kvalborg – 380 kr

Endagsbiljett Champagnegalopp å Södermanlands-Nerikes nation – 250 kr

 

Festivalbandet ger dig entré till evenemanget under alla tre dagarna, alltså Skvalborg, Kvalborg och Champagnegaloppen. Endagsbiljetterna gäller endast för den dag som de avser.

Länk till Champagnegalopp å Södermanlands-Nerikes nation: https://fb.me/e/2h0cdUT3D

 

På champagnegaloppen kommer det gå att köpa biljetter i dörren i mån av plats. Så om du endast vill gå på champagnegaloppen så kan du säkra din plats antingen på biljettsläppet den 7/4 eller genom att komma tidigt till galoppen på Valborg.

Nationskort krävs.

Arrangör: Snerikes och Smålands nationer
Datum: 30 april kl. 12:00
Plats: Södermanlands-Nerikes nation