Tillbaka till startsidan

Valborg Snerikes x Smålands


29 Apr - 30 Apr

17:00-02:00

Våren nalkas och det har äntligen blivit dags för helgen som varenda student har längtat efter och drömt om, Valborgshelgen! I år presenterar vi stolt ett gemensamt Valborgsfirande med ett sammanhängande festivalområde mellan Södermanlands-Nerikes nation och Smålands nation på Skvalborg och Kvalborg.

Vi kommer ha liveuppträdanden med flera av Sveriges mest aktuella artister samt DJ-framträdanden under hela evenemanget. Efter liveartisterna kommer Smålands ha släpp på sitt område och Snerikes kommer att ha utomhuslounge. Artister och DJ:s presenteras i evenemanget!

Biljettsläppet kommer pågå i tre dagar och från 12:00 till 16:00 i kontorshuset Brundisium framför Snerikes Rosa slott alla tre dagar. Det kommer dras en kö längs med S:t Larsgatan för de som vill köpa biljetter. Det kommer att gå att köpa max tre band per person och vid köpet behöver du visa bild på legitimation och nationskort för personerna. Gäster från andra lärosäten behöver inte ha Valborgsgästkort vid köpet, men kommer behöva visa upp giltigt Valborgsgästkort eller nationskort i entrén för att få komma in.

 

5/4 – Biljettsläpp för medlemmar vid Södermanlands-Nerikes nation eller Smålands nation och gäller endast festivalband.

6/4 – Biljettsläpp både för studenter i Uppsala och vid andra universitet och högskolor och gäller festivalband.

7/4 – Biljettsläpp både för studenter i Uppsala och vid andra universitet och högskolor. Denna dag kommer det gå att köpa både festivalband och endagsbiljetter för Skvalborg, Kvalborg och champagnegaloppen på Valborg.

 

Priser:

Festivalband – 850 kr

Endagsbiljett Skvalborg – 380 kr

Endagsbiljett Kvalborg – 380 kr

Endagsbiljett Champagnegalopp å Södermanlands-Nerikes nation – 250 kr

 

Festivalbandet ger dig entré till evenemanget under alla tre dagarna, alltså Skvalborg, Kvalborg och Champagnegaloppen. Endagsbiljetterna gäller endast för den dag som de avser.

Länk till Valborg Snerikes x Smålands: https://fb.me/e/304B7KvSF

 

Viktigt! För Skvalborg och Kvalborg kommer vi endast ta förköpsbiljetter i dörren fram till 23:00. Det går alltså INTE att köpa biljetter i dörren till konserterna. Efter 23:00 så kommer det gå att köpa inträde i dörren för 100 kr med loungehäng med DJ:s på Snerikes gård och festivalsläpp med dansgolv på Smålands.

Arrangörer: Snerikes och Smålands nationer
Datum: 28-30 april kl. 17-02
Plats: Snerikes och Smålands nationer