Tillbaka till startsidan

Valborg på Norrlands


30 Apr - 1 May

13:00-04:00

Valborg 30/4

Öppet 13.00 – 04.00

Utelounge:

Redan klockan 13.00 öppnar vi portarna för en utelounge med festivalhäng på innergården som kommer fortsätta långt in på natten! För att fira denna dag kör vi all in med aktiviteter. Kom igång i vår innergårdslounge, ta en sväng på Orvars krog, ät festivalmat i Majs Café och testa någon dryck från vår sommarbar!

 

Valborgsgask:

>>Valborgsgask 17dk, 500kr<<

Vad vore ett Festivalborgsfirande utan en avslutande Valborgsgask för nationens engagerade, med efterföljandesläpp som är öppet för studenter?

 

Valborgssläpp:

Efter Valborgsgasken firar vi in Valborgskvällen med ett efterlängtat Valborgssläpp! När stämningen höjs och kvällen närmar sig öppnar vi vårt utedansgolv och Diskot för klubb. Variera mellan dansgolv, karaoke och nattmat på Orvars Krog, för en optimal kväll! Det blir en Valborg att minnas, som varar ända fram till 04. Kom och fira sista april på Norrlands nation!

 

Festivalborgsbandet bryter kön till 22.00 varje kväll, efter 22.00 fungerar banden som betalning i dörren. Nationskort/Valborgsgästkort och legitimation krävs för samtliga evenemang under Valborg.

 

Nationskort krävs.

Arrangör: Norrlands nation
Datum: 30 april kl. 13:00
Plats: Norrlands nation